Klantengek maakte een leuke tekening over Lange Piet

tekening klantengek eetcafe lemmer lange piet

André Troost is gek op klanten – hij maakte een leuke tekening over Lange Piet

Like = duimen omhoog voor deze serveersterZeroEen kennis van me ging uit eten bij Eetcafé Lange Piet Lemmer in…

Geplaatst door Klantengek op vrijdag 6 januari 2017

De tekst:

Een kennis van me ging uit eten bij Eetcafé Lange Piet Lemmer in Lemmer. Gezellige tent met een speelhoek voor de kleinkinderen. Toen de serveerster de bestelling op kwam nemen, aarzelde hij over het drankje. ‘Doe maar een Cola…ehm…light’. Ze dacht meteen mee: ‘Ik heb ook cola Zero, heeft u dat al eens geprobeerd?’ Mijn kennis kon haar service waarderen en bestelde de Zero. Het eten smaakte goed, de bediening nog beter.

De volgende dag besloot de familie weer naar dezelfde plek te gaan. Goed eten, fijne bediening, waarom zou je ergens anders heen gaan? (Zo kan het werken!) Dezelfde serveerster zag ze binnenkomen. Toen ze aan tafel zaten en zij met de menukaarten kwam zei ze: Cola Zero dan maar? Gelach! De toon gezet, de sfeer meteen goed. En een onbekende klant ontwikkeld zich naar vaste klant.

Gemaakt door Klantengek

André Troost is gek op klanten. En ook op personeel. En op de momenten waarop deze ‘mensen’ elkaar ontmoeten. In de winkel, aan de balie, in de stoel (kapper, tandarts e.d.) of in het café. Het oude winkelen en het nieuwe. Van viskraam tot cross-channel. De kopende wereld waarin we leven. En waarin André klantengek is. Op deze Facebook pagina deelt hij gave tips en inspireert hij andere klantengekken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *