Live muziek in Lemmer – Het bluesduo Tuff Enuff treedt 18 maart op in Eetcafé Lange Piet

Tuff Enuff bestaat uit Jan Scheffer en Henk Kuyper, twee ervaren muzikanten met hart en ziel verknocht aan de blues. Het bluesduo Tuff Enuff treedt 18 maart 2017 op in Eetcafé Lange Piet.

Jan Scheffer – zang en gitaar.
Jan is een zeer getalenteerde gitarist waarbij geen muziekstijl hem vreemd is. Bewust heeft hij in zijn vroege jaren al gekozen voor de blues en wat daar relevant aan is. Ook is Jan een begenadigd zanger waar de emoties van afspatten. Muziek is vanaf zijn jeugd een passie en heeft mede door zijn conservatorium-opleiding als gitarist de mogelijkheid om zijn gevoelens in Tuff Enuff tot uiting te brengen.

Henk Kuyper – mondharmonica, zang en gitaar.
Henk heeft een geboren aanleg voor mondharmonica en gebruikt dit dan ook als volwaardig instrument. Daarnaast heeft hij ook een ruime bekwaamheid op gitaar ter ondersteuning van zijn karakteristieke vocale kwaliteiten. In combinatie van deze drie elementen en met een ervaring van zo’n 30 jaar weet hij zijn muziek in Tuff Enuff goed over te brengen op het publiek.

Sinds de zomer van ’96 treden deze twee muzikanten regelmatig op als duo onder de naam Tuff Enuff. Tuff Enuff speelt vooral gevarieerde , swingende blues, herkenbare nummers (Stones, Beatles, Clapton, Dylan) maar ook eigen werk.

De toegang is gratis.

Kijk op www.tuffenuff.nl voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *