Eetcafé Lange Piet Waar je langer geniet...

HEERLIJK DAGJE UIT IN HARTJE LEMMER? KOM ETEN EN DRINKEN BIJ EETCAFÉ LANGE PIET!

Eetcafé Lange Piet ligt midden in het centrum van het vissersdorp Lemmer Friesland. Lemmer is 1 van de verbindingsdorpen die het het IJsselmeer verbindt met de  binnenwateren van Friesland. ‘s Zomers kunt u buiten op het terras genieten van de vele voorbij varende bootjes.

Naast het lekkere eten, beschikt het eetcafé ook over een goed voorziene bar met sterke drank, wijnen, bier en frisdrank. Verder hebben een speciaal invalidentoilet en brede ingangen met rijplaten voor de rolstoel. Ook zijn we een kindvriendelijk restaurant en hebben we een kinderspeelhoek achter in het café met aangrenzend ruime tafels voor het gezin en kinderstoelen. Wij zijn ook een diervriendelijk restaurant; honden mogen aangelijnd mee naar binnen. Ons terras is verwarmd bij koudere dagen door geíntegreerde heaters in de enorme parasols.

Alle faciliteiten van Eetcafé Lange Piet op een rij: Kinderhoek, Zaalverhuur voor groepen, Arrangementen, Biljart, Invalidentoilet, Dartbord, Rookruimte, Hond-vriendelijk, Terras (verwarmd) aan het Lemster Dok, Cadeaubonnen.

Nu Reserveren!
Lange-piet-bennie-van-der-wal-eigenaar
Eigenaar Eetcafé Lange Piet Bennie van der Wal

‘Eetcafé Lange Piet, waar je langer geniet’ is de slogan van het Lemster etablissement van Bennie van der Wal. Chef-kok en eigenaar Van der Wal geniet er van als de klanten zich als thuis voelen in zijn eetcafé. Hij zorgt dat er lekker eten tegen betaalbare prijs op tafel komt, waarbij de specialiteiten nadrukkelijk op het gebied van vis liggen, maar waar ook ruime keuze aan vlees is.

Bennie’s favorieten: